Je bedrijfsevenement organiseren met DenEvents

Elk zakelijke bijeenkomst is anders. We denken daarom graag met je mee. Over de diverse opties, de vorm, de planning en de invulling. Want: de mogelijkheden zijn onbeperkt. Of het nu in een bestaande bedrijfshal of buitenruimte is, en bij alles van kerstborrels tot open dagen. Met de inrichting van een eigen horecapunt, creëren wij graag de juiste sfeer en setting voor jouw bedrijfsevenement of bedrijfsfeest.

In overleg nemen we de volledige organisatie in handen, van de catering van het bedrijfsfeest tot het entertainment, om zo een fantastisch bedrijfsevenement te organiseren in Didam en omgeving. Uiteraard werken we dit tot in detail uit met een team, dat de gasten met zorg en aandacht op hun wenken bediend.

Een feest op locatie voor jouw verjaardag

Is jouw verjaardag bijna in zicht en wil je dit op een echt goede manier vieren, met een groot feest voor al je vrienden, familie en kennissen? Samen met jou bedenken wij graag een creatieve invulling om jouw verjaardag onvergetelijk te maken!

De mogelijkheden voor een goed feest zijn oneindig. Onder het mom – en ons levensmotto – ‘Alles is te vieren’, bruisen wij van de ideeën om jouw verjaardag om te toveren tot een feest dat gevierd mag worden!

Om jouw feest goed te organiseren beschikken we over de juiste mensen, middelen en materialen. Wil je bijvoorbeeld je verjaardag organiseren in de vorm van een tuinfeest? Met onze styling en catering op je verjaardag zorgen wij voor een goede invulling op de locatie, zodat jij je handen helemaal vrij hebt om je de ultieme verjaardag te vieren! Een groot voordeel van op deze wijze thuis je verjaardagsfeest organiseren, is dat je niet gebonden bent aan een bepaalde eindtijd. Hiermee staat jou en je gasten niets meer in de weg voor een fantastisch feest.

Dorpsfeest en/of festivalcatering

Speciaal voor festivals en dorpsfeesten levert DenEvents de inrichting, styling van A tot Z. Bij een goed festival of dorpsevenement is een juiste invulling inmiddels niet meer weg te denken. Met de keuze voor het eten en drinken wordt de toon van het thema verder gezet en de sfeer nog verder verhoogd. Den Events weet als geen ander hoe zij op buitenlocaties een goed tentfeest moet organiseren.

Catering op maat geregeld

Het bepalen van de catering voor het festival of dorpsfeest zelf begint voor ons met een goede voorkennis van het evenement en de wensen voor een verdere invulling. Denk daarbij aan vraagstukken zoals:

 • Hoe laat begint het?
 • Wie zijn de bezoekers?
 • Wat is de gemiddelde leeftijd?
 • Uit welke regio komen ze?
 • Is de toegang vrij, of besloten?

Slechts enkele vragen die we tijdens een persoonlijke afspraak met je bespreken, waarmee wij de festivalcatering qua aanbod en met jouw wensen in gedachten goed kunnen afstemmen.

Een geslaagd festival geheel in stijl

Met onze eigen, moderne, industriële stijl kunnen wij de aankleding en styling van een festival of dorpsfeest net verder afmaken. In overleg met jou wisselen we graag ideeën hierover uit. Den Events beschikt zelf over een ruime keuze aan design meubilair en decoratie materialen, waarmee de aankleding en styling verder ingevuld kunnen worden.

Een concept van Den Events geeft bovendien niet alleen invulling aan, maar levert een persoonlijke bijdrage aan een verdere beleving van het festival of dorpsfeest!

Catering voor jullie bruiloft, thuis of op locatie

Trouwplannen? Een prachtige reden voor een feestje! Hiervoor kunnen wij ook prima bij je aan huis komen. Jullie huis of tuin toveren wij dan met een sfeervolle tent om tot dé locatie voor een op- en-top verzorgde bruiloft. Bij Den Events ben je, kortom, aan het juiste adres voor catering op jouw bruiloft in Didam en omstreken.

Bruiloftcatering op jullie mooiste dag

De catering op je bruiloft kan maar beter goed georganiseerd zijn. Het is waarschijnlijk ook het laatste waar jullie je tijdens deze bijzonder dag druk om willen maken. In een persoonlijk gesprek lopen we daarom de belangrijkste zaken van tevoren met jullie door. Jullie wensen en smaken staan immers centraal! Wat betreft de catering op het trouwfeest zijn de mogelijkheden legio. Om jullie alvast op weg te helpen, hieronder een kleine tip van de ‘sluier’:

 • Brunch
 • Lunch
 • High-tea
 • Seated dinner
 • Walking dinner
 • Shared dining
 • Buffet
 • Dessert

Er zijn nog genoeg leuke accenten te bedenken qua smaak, stijl en niet geheel onbelangrijk; de bediening! Wij zijn er uiteraard graag voor jullie om de catering op de bruiloft te verzorgen, maar kunnen daarnaast nog veel meer uit handen nemen. Wij helpen graag om jullie trouwdag perfect te maken in Didam en omgeving.

Aankleding van de bruiloft

Geheel in overleg met jullie kunnen wij jullie bruiloftsfeest organiseren. Wij verzorgen dan bijvoorbeeld de planning, styling en aankleding van de huwelijksceremonie, receptie en/of het huwelijksfeest zelf. Dat kan zowel met jullie bestaande inrichting als aangevuld, compleet met partymeubilair. Hierbij zorgen we continue voor een goede afstemming van jullie wensen en niet te vergeten een goede regie, zodat jullie samen onbezorgd van jullie dag kunnen genieten!

Meer weten? Neem gerust contact op met ons!

Geef je wensen gerust door en laat ons een persoonlijk voorstel op maat maken. We nemen je graag het werk en de zorgen uit handen, om zo jullie mooiste dag te bezorgen! Je bereikt Den Events via 06-29583859 of het contactformulier.

Denevents